Ora është Wed Jul 18, 2018 9:57 am


 • Bota e Informatikes

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Hacking


  Gjith qka mbi Hacking vetem per Antaret e Forumit
  50 Temat
  54 Mesazhet
  Sun Apr 05, 2009 1:19 am
  besiii Delet Hi5 Coment
 • TV / Mobil


  Ketu keni qdo gje per mobile
  46 Temat
  49 Mesazhet
  Fri May 15, 2009 3:27 am
  Haris tungi
 • Programimi Kompjuteri


  Nga Bota e Informatikes njoftohu me Programimin Kompjuterik
  25 Temat
  25 Mesazhet
  Wed Feb 09, 2011 11:48 am
  jona  matric
 • Chat,VoIP & Email


  Ne kete Forum mund te postoni dhe shkarkoni qdo gjeqe ka te bek me chat,volp& email.(qdo gje per Mesengjer) si: Gmail, Yahoo, Mesenger, Mirc) etj.
  35 Temat
  44 Mesazhet
  Tue Jul 19, 2011 9:38 am
  linda  linda
 • Theme per Windows


  Ketu mund te shkarkoni dhe postoni te gjitha temat si per:Windows Xp , Windows Vista, Linux e tjera.
  8 Temat
  8 Mesazhet
  Tue Jan 27, 2009 6:37 am
  Emir VISTA BRUSHED - XP WindowBlinds Theme

 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur