City përgatit mega ofertë për Agueron
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Sport
Faqja 1 e 1
City përgatit mega ofertë për Agueron
Mediat angleze kanë përcjellë lajmin se ekipi i Manchester Cityt, ëshë i gatshëm sërish ta thyejë rekordin e Premierligës duke transferuar argjentinasin Sergio Aguero.
“City tashmë ka dërguar një ofertë të vlefshme më shumë se ajo e Robinhos. Atletico Madrid këtë verë refuzoi ofertën e Interit të vlefshme 24 milionë funta, por oferta e Cityt është shumë më e mirë”, ka thënë një burim për News of the World.
“Ashtu siç nuk mundi ta ruajë Fernando Torresin, klubi spanjoll është i vetëdijshëm se nuk do të mund t’i refuzojë të gjitha ofertat për Agueron”, shton më tej burimi.
Në verën që lamë prapa, pronarët e rinj të Cityt, Abu Dhabi United Group, thyen rekordin e transferimeve në Premierligës, duke angazhuar Robinhon për 32 milionë funte
http://www.telegrafi.com/fo/sport/f.1102034552558_m.jpg
“City tashmë ka dërguar një ofertë të vlefshme më shumë se ajo e Robinhos. Atletico Madrid këtë verë refuzoi ofertën e Interit të vlefshme 24 milionë funta, por oferta e Cityt është shumë më e mirë”, ka thënë një burim për News of the World.
“Ashtu siç nuk mundi ta ruajë Fernando Torresin, klubi spanjoll është i vetëdijshëm se nuk do të mund t’i refuzojë të gjitha ofertat për Agueron”, shton më tej burimi.
Në verën që lamë prapa, pronarët e rinj të Cityt, Abu Dhabi United Group, thyen rekordin e transferimeve në Premierligës, duke angazhuar Robinhon për 32 milionë funte
http://www.telegrafi.com/fo/sport/f.1102034552558_m.jpg
Similar topics
» Atletico nuk ka kontaktuar me Realin për Agueron
» Kaka refuzon Manchester City-n
» Keane kërkohet nga City dhe Tottenham
» Chelsea dhe City kontaktojnë me Tevezin
» City do të transferojë tre lojtarë brenda dy ditësh?
» Kaka refuzon Manchester City-n
» Keane kërkohet nga City dhe Tottenham
» Chelsea dhe City kontaktojnë me Tevezin
» City do të transferojë tre lojtarë brenda dy ditësh?
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Sport
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi