Kafsha me e vjeter
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Kafsha me e vjeter
Harriet (lindur rreth 1830) me 175 vjetë, thuhet të jetë Kafësha dhe Breshka më e vjetër e regjistruar në dokumentet e njerzimit.
Për breshkën në fjalë thuhet të jetë breshka e njëtë të cilën e përshkruan Çarls Darvini në vitin 1835 në vepre Galápagos Islands. Ajo është anëtare e familjes Chelonian, kjo e bënë atë që të jetë lloji më autentik i regjistruar që 188 vite.
Për më se 99 vite ajo jetoi në Brisbane City Botanic Gardens ndërsa tani jeton në Kopshtin Zologjik australian The Crocodile Hunter.
Në vitet e para të 2000-ës, kësaj thënje qendrat mediale perendimore i kanë kushtuar minuta të tëra në programet e tyre.
Për breshkën në fjalë thuhet të jetë breshka e njëtë të cilën e përshkruan Çarls Darvini në vitin 1835 në vepre Galápagos Islands. Ajo është anëtare e familjes Chelonian, kjo e bënë atë që të jetë lloji më autentik i regjistruar që 188 vite.
Për më se 99 vite ajo jetoi në Brisbane City Botanic Gardens ndërsa tani jeton në Kopshtin Zologjik australian The Crocodile Hunter.
Në vitet e para të 2000-ës, kësaj thënje qendrat mediale perendimore i kanë kushtuar minuta të tëra në programet e tyre.
Haris- Admin
- Numri i postimeve : 718
Registration date : 10/10/2008
Character sheet
Procesi:
(20/40)
Similar topics
» 102-vjecarja, perdoruesja me e vjeter e internetit
» Zbulohen gjurmë të një cunami të vjetër në Oqeanin Indian
» Armata e shtetit te Vatikanit eshte Armata me e vjeter ne bote .
» Zbulohen gjurmë të një cunami të vjetër në Oqeanin Indian
» Armata e shtetit te Vatikanit eshte Armata me e vjeter ne bote .
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi