Atmosfer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Timberlake: Kam mësuar tё vallëzoj qё nё barkun e nёnёs

Shko poshtë

Timberlake: Kam mësuar tё vallëzoj qё nё barkun e nёnёs Empty Timberlake: Kam mësuar tё vallëzoj qё nё barkun e nёnёs

Mesazh nga Benjamin Wed Oct 22, 2008 6:45 am

Timberlake: Kam mësuar tё vallëzoj qё nё barkun e nёnёs F.1022025003607_m
Ylli i muzikës pop, Justin Timberlake, ёshtё lindur tё jetё valltar, pasi siç bёn tё ditur ai, seanca e parё e tij e vallëzimit ka qenё nё mitrën e nёnёs sё tij.

Nёna e Justin, Lynne, shpesh dilte nё dyshemenë e kërcimit derisa kishte nё barkun e saj kёngёtarin dhe ky i fundit ёshtё i bindur se kjo i ka ndihmuar atij nё ndёrtojё karrierё.

“Nёna ime, nuk e di sa muajsh ishte me mua, por e di se ajo merrte kurse vallëzimi. Gjithmonё bёj shaka se mësimi im i parё i vallëzimit ishte nё mitёr. E di se ajo do ta thoshte kёtё”, thotë Timberlake.

Por, Justin thotë se nuk i ka tё gjitha atributet tё trashëguara nga nёna e tij, pasi qё zёri ёshtё trashëgim nga babai.

“Babai im bёnte muzikё nё njё bend, dhe nёna thoshte se unё qëndroja nё bark dhe vetëm kërceja brenda. Por, zёrin tim e kam nga babai”, shton Justin.
Benjamin
Benjamin
Admin
Admin

Numri i postimeve : 443
Registration date : 10/10/2008

Character sheet
Procesi:
Timberlake: Kam mësuar tё vallëzoj qё nё barkun e nёnёs Left_bar_bleue0/0Timberlake: Kam mësuar tё vallëzoj qё nё barkun e nёnёs Empty_bar_bleue  (0/0)

http://www.3pika.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi