Dhelpra vjedh çantën, e ndjek policia
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Dhelpra vjedh çantën, e ndjek policia
Një dhelpër ka vjedhur një çantë dore dhe me të ka ikur në mal, prandaj pronari është dashur të thërras policinë në ndihmë, ka njoftuar policia e kantonit të Bazelit, në veri të Zvicrës.
Mashkulli i cili po punonte në një tokë publike në afërsi të Bazelit papritmas e ka parë dhelprën se si po ikte me çantën e tij në nofulla, e në çantë ishte kuleta dhe çelësat e tij, ka thënë zëdhënësi i policisë.
Pronari i çantës kishte vrapuar pas dhelprës, por kafsha ishte shumë më e shpejtë se ai. Më pas ai ka thirrur policinë të cilët e kanë gjetur çantën një kaçube, pesëdhjeta metra larg “vendit të krimit".
Dhelpra nuk kishte arritur të fus gjahun në strofull, pasi që çanta ishte më e madhe sesa vrima e saj. Kryesja e vjedhjes nuk është “arrestuar” ka precizuar zëdhënësi i policisë.
Mashkulli i cili po punonte në një tokë publike në afërsi të Bazelit papritmas e ka parë dhelprën se si po ikte me çantën e tij në nofulla, e në çantë ishte kuleta dhe çelësat e tij, ka thënë zëdhënësi i policisë.
Pronari i çantës kishte vrapuar pas dhelprës, por kafsha ishte shumë më e shpejtë se ai. Më pas ai ka thirrur policinë të cilët e kanë gjetur çantën një kaçube, pesëdhjeta metra larg “vendit të krimit".
Dhelpra nuk kishte arritur të fus gjahun në strofull, pasi që çanta ishte më e madhe sesa vrima e saj. Kryesja e vjedhjes nuk është “arrestuar” ka precizuar zëdhënësi i policisë.
Similar topics
» Maca ndjek hapat e angjelina joliet
» Vjedh makinën e gabuar
» Vjedh makinën e gabuar
» Burri në karrocë invalidësh vjedh prezervativë
» Incident në kufi, policia greke qëllon mbi 3 shqiptarë
» Vjedh makinën e gabuar
» Vjedh makinën e gabuar
» Burri në karrocë invalidësh vjedh prezervativë
» Incident në kufi, policia greke qëllon mbi 3 shqiptarë
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1