Demi gjashtëkëmbësh kërkohet me të madhe
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Demi gjashtëkëmbësh kërkohet me të madhe
Pronari i një demi gjashtëkëmbësh në Kinë është duke pritur që t’i rritet çmimi kafshës së tij.
Li Guolin, një fermer në fshatin Yantou, të rajonit Kunming, ka thënë se i kanë ofruar 36.000 juan, afro 3.700 euro, për demin.
Por ai ka thënë për gazetën Metropolis Times: "Dua të pres pak më gjatë, ndoshta do të ketë edhe ndonjë çmim më të lartë i cili do të ofrohet për të".
Demi 18-muajsh ka lindur me dy këmbë shtesë të vogla të ngjitura për shpinën e tij.
"E kam blerë atë para një viti nga një fshat i afërm për 800 juan (80 euro), dhe duke u rritur këmbët e tij u bën edhe më të dukshme”, ka shtuar Li.
"Çdo ditë njerëzit vijnë ta shohin demin për ta besuar që ekziston diçka e tillë", ka përfunduar ai.
Li Guolin, një fermer në fshatin Yantou, të rajonit Kunming, ka thënë se i kanë ofruar 36.000 juan, afro 3.700 euro, për demin.
Por ai ka thënë për gazetën Metropolis Times: "Dua të pres pak më gjatë, ndoshta do të ketë edhe ndonjë çmim më të lartë i cili do të ofrohet për të".
Demi 18-muajsh ka lindur me dy këmbë shtesë të vogla të ngjitura për shpinën e tij.
"E kam blerë atë para një viti nga një fshat i afërm për 800 juan (80 euro), dhe duke u rritur këmbët e tij u bën edhe më të dukshme”, ka shtuar Li.
"Çdo ditë njerëzit vijnë ta shohin demin për ta besuar që ekziston diçka e tillë", ka përfunduar ai.
Haris- Admin
- Numri i postimeve : 718
Registration date : 10/10/2008
Character sheet
Procesi:
(20/40)
Similar topics
» Keane kërkohet nga City dhe Tottenham
» Ne Indi e gatuan Buken me te madhe diametri i se ciles ishte 5 metra
» Ne lituani eshte pregatitur torta me e madhe me qokollate e cila ishte 15 metra e tradh perreth 3 metra
» Guha ma e madhe n'botttt
» Maqedoni: Konfiskohet sasi e madhe heroine
» Ne Indi e gatuan Buken me te madhe diametri i se ciles ishte 5 metra
» Ne lituani eshte pregatitur torta me e madhe me qokollate e cila ishte 15 metra e tradh perreth 3 metra
» Guha ma e madhe n'botttt
» Maqedoni: Konfiskohet sasi e madhe heroine
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi