Trajneri serb i KF Vardarit jep dorëheqje për shkak të Kosovës
Atmosfer :: Temat Te Lira :: Sport
Faqja 1 e 1
Trajneri serb i KF Vardarit jep dorëheqje për shkak të Kosovës
E shtunë, 11 Tetor 2008 18:25
Trajneri serb i klubit të njohur të futbollit Vardar në Maqedoni, Ratko Dostaniq të shtunën ka dhënë dorëheqje nga posti i trajnerit për shkak të njohjes së Kosovës nga Shkupi zyrtar.
"Arsyetimi është për shkak të presioneve që kam pasur nga vendi im pas njohjes së Kosovës nga Qeveria e Maqedonisë", deklaroi trajneri Dostaniq.
Ai është kontaktuar nga drejtuesit e klubit të Shkupit, të cilët i ka njoftuar se tërhiqet nga detyra e trajnerit. Dostaniq në krye të KF Vardarit erdhi gjatë muajit qershor të këtij viti.
Trajneri serb i klubit të njohur të futbollit Vardar në Maqedoni, Ratko Dostaniq të shtunën ka dhënë dorëheqje nga posti i trajnerit për shkak të njohjes së Kosovës nga Shkupi zyrtar.
"Arsyetimi është për shkak të presioneve që kam pasur nga vendi im pas njohjes së Kosovës nga Qeveria e Maqedonisë", deklaroi trajneri Dostaniq.
Ai është kontaktuar nga drejtuesit e klubit të Shkupit, të cilët i ka njoftuar se tërhiqet nga detyra e trajnerit. Dostaniq në krye të KF Vardarit erdhi gjatë muajit qershor të këtij viti.
Benjamin- Admin
- Numri i postimeve : 443
Registration date : 10/10/2008
Character sheet
Procesi:
(0/0)
Similar topics
» MSN Haccked Serb & Turk
» Tre fëmijë në burg për shkak të grabitjes së armatosur
» Shtiret si i verbër 40 vjet, për shkak të pensionit invalidor
» Etjet e Kosoves
» FIFA refuzon anëtarësimin e Kosovës