Xhamia e Penzbergut…ndërtesa më e mirë e Bavarisë
2 posters
Atmosfer :: Bota Hyjnore :: Bota Islame
Faqja 1 e 1
Xhamia e Penzbergut…ndërtesa më e mirë e Bavarisë
Pas inspektimit të shumë ndërtesave të mirënjohura, paneli katër anëtarësh i arkitektëve veteran, erdhi në përfundim se Forumi Islamik në Penzberg, xhamia dhe qendra Islamike, është puna më e mirë e arkitekturës ndërtuar në Bavari në pesë vitet e fundit.
"Qmimi është shumë i rëndësishëm për ne, jo si arkitekt por si Musliman," pohoi arkitekti Alen Jasareviçi, një Musliman me prejardhje boshnjake.
"Ne vertetuam se edhe Muslimanët mund të kontribojnë. Ne jemi krenar që xhamia, me dizajnin e saj, është bërë një atraksion për mijëra."
E ndërtuar në vitin 2005, Forumi Islamik posedon një dizajn befasues, duke u përshtatur mirë me arkitekturën që e rrethon.
Jasareviçi aranzhoi dhomën e namazit, zyret administrative dhe kuvendore, si dhe një apartament, të gjitha këto nën një çati të vetme të planit tokësore në formë të L-së.
Ndërtesa me ngjyrë zalli, posedon fasadën e kaltert dekorative prej xhami dhe një minare, ku shtylla është e dekoruar me fjalë Arabe që thërrasin besimtarët në namaz.
Esselamu-Alejkum
Ej njeri pernime qashtu ooo por ajo dihet se XHAMIA eshte ndertesa me e mir dhe ka me qen gjithmon ndertesa ma e mir.
Benjamin- Admin
- Numri i postimeve : 443
Registration date : 10/10/2008
Character sheet
Procesi:
(0/0)
Similar topics
» Xhamia E Qarshis(Rahovec)
» Xhamia E Qarshis(Rahovec) 2
» Ndërtesa më e lartë në Botë - World Financial Centre (SWFC)
» DDD Pool
» CPU-të më të mirë në treg
» Xhamia E Qarshis(Rahovec) 2
» Ndërtesa më e lartë në Botë - World Financial Centre (SWFC)
» DDD Pool
» CPU-të më të mirë në treg
Atmosfer :: Bota Hyjnore :: Bota Islame
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi