2 miliardë kompjuterë personal në përdorim deri më 2014
Faqja 1 e 1
Pasi që numri i kompjuterëve në përdorim në botë ka kaluar një miliardëshin, një kompani amerikane ka vlerësuar se gjatë gjashtë viteve të ardhshme numri i kompjuterëve personalë në botë do të dyfishohet, duke shkuar në 2 miliardë.
Kompania amerikane Gartner, Inc., me bazë në Stamford, Connecticut, ka publikuar të hënën rezultatet e një ankete të cilat thonë se, numri i kompjuterëve në përdorim në mbarë botën është duke u rritur rreth 12% në vit.
Kompania nuk ka llogaritur numrin e kompjuterëve të shitur çdo vit, por numrin e atyre që ata besojnë se janë aktualisht në përdorim.
Pasi që numri i kompjuterëve në përdorim në botë ka kaluar një miliardëshin, një kompani amerikane ka vlerësuar se gjatë gjashtë viteve të ardhshme numri i kompjuterëve personalë në botë do të dyfishohet, duke shkuar në 2 miliardë.
Kompania amerikane Gartner, Inc., me bazë në Stamford, Connecticut, ka publikuar të hënën rezultatet e një ankete të cilat thonë se, numri i kompjuterëve në përdorim në mbarë botën është duke u rritur rreth 12% në vit.
Kompania nuk ka llogaritur numrin e kompjuterëve të shitur çdo vit, por numrin e atyre që ata besojnë se janë aktualisht në përdorim.
Haris- Admin
- Numri i postimeve : 718
Registration date : 10/10/2008
Character sheet
Procesi:
(20/40)
Similar topics
» 10 miliardë planete "binjake" me Tokën
» Top 3 ndërtesat më të larta deri në vitin 2010..
» Celulari Prada II në shitje deri në fund të vitit
» Zbulim: Bletët dinë të numërojnë – deri në katër!
» Sarandë: Përmbytet varka me 20 persona, deri tani 3 të vdekur
» Top 3 ndërtesat më të larta deri në vitin 2010..
» Celulari Prada II në shitje deri në fund të vitit
» Zbulim: Bletët dinë të numërojnë – deri në katër!
» Sarandë: Përmbytet varka me 20 persona, deri tani 3 të vdekur
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi